Bedankt dat u een paar extra zolen wilt bestellen. De nieuwsbrief actie is vervallen aangezien het aantal van 50 paar inmiddels ruim is overschreden.

Hou onze nieuwsbrief in de gaten voor een volgende actie.

————————————————————————————————————————————————————–

Bestel gemakkelijk een extra paar zolen online.

Het is heel eenvoudig om zelf online een een paar zolen bij te bestellen. Dit geldt uitsluitend voor reeds bestaande patiënten die de laatste twee jaar nog voor controle zijn geweest.

Het bestellen van zolen zonder consult is alleen mogelijk als u geen klachten heeft op dit moment of de afgelopen 3 maanden geen klachten heeft gehad.

Hoe werkt het:
Geef ons per email de naam, geboortedatum en burger service nummer door van diegene waar de zolen voor gemaakt moeten worden.
Wij maken een kopie van het laatste paar wat we voor u hebben gemaakt.

Op online bestelde zolen worden geen consult kosten berekend.

U krijgt van ons per mail een bevestiging dat we de opdracht gaan verwerken en binnen 7 werkdagen kunt u na deze bevestiging de zolen bij ons afhalen. In de bevestigingsmail wordt direct de kosten vermeld voor het extra paar zolen. Het is mogelijk om de zolen te laten versturen, hiervoor wordt € 3,95 aan administratie en verzendkosten in rekening gebracht. Geeft u dit aan als u dit zou willen.